Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Lodys

The Apocalypse Is Here...

Μετά από μια μακροχρόνια απουσία (τουλάχιστον ν χρόνων, όπου ν φυσικός αριθμός) οι Λοδάλικα(τώρα στα ελληνικά λόγω παγκοσμιοποίησης) απελευθέρωσαν το τελευταίο τους δημιούργημα στο ανυποψίαστο κοινό . Ο κύριος που είναι βουτηγμένος στο αίμα και το σπέρμα του εξωφύλλου (ψέμματα δλδ βυσσινάδα είναι) είναι ο τραγουδιστής της μπάντας κ.Lloydfield(του οποίου οι φαβορίτες αδυνατούν να απεικονισθούν στο εξώφυλλο) με το νέο του λούκ,χωρίς μακριά μαλλιά(ή με κοντά μαλλιά αν προτιμάτε) και με νέα country φωνή, που αγόρασε με τον κουβά με τα λεφτά που μάζευε από την εποχή του Heell'Em All.

Ο νέος δίσκος ήτο διαφορετικός και αυτό γιατί οι Λοδάλικα ήθελαν να αποδείξουν οτι δεν είχαν ξεπουληθεί λόγω του Βλακ Album (για το οποίο δε θα γράψω άρθρο,έχει τα μαύρα του τα χάλια). Κανείς δεν τους πίστεψε... Τραγούδια όπως το "2X4=8", το "Ain't That Kitsch" και το "The Pterodactyl Porn" αν και δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν(αφού και τα άλλα χάλια είναι) από τα παλιότερα hit(?) της μπάντας, κατακρίθηκαν σκληρά από τους φάν, γιατί δεν ήταν αρκετά τρού μέταλ.

Στα προσωπικά της μπάντας υπήρχαν ήδη αναταραχές. Δυο μεγάλες φαβορίτες καλλιτεχνών όπως του Lloydfield και του Kersnt δεν μπορούσαν να βρίσκονται στο ίδιο συγκρότημα. Τα άλλα μέλη ποτέ δεν συμπάθησαν τον Kersnt και του έκαμαν πλάκες. Του ζητούσαν σεξ(not true), του έβριζαν την Ολλανδία και γελούσαν μαζί του επειδή του άρεσε το St.Anger. Σύντομα θα ερχόταν η μεγάλη ρήξη...

Του μπι κοντίνιουντ...

2 σχόλια:

Nate River είπε...

*SPOILERS MAY FOLLOW LIKE "SNAPE KILLS DUMBLEDORE","DARTH VADER IS LUKE'S FATHER","KRATOS IS LLOYD'S FATHER","AERIS DIES"



Εγώ είμαι ο Ίρβιχ.

Dreamkira είπε...

Γράψε τίποτα ρε συ.