Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Ποιά είναι η Κλημεντίνη;

*Δις τέξτ ιζ παγόνι-απρούβντ*

Και μετά ο Lupin πέθανε...

Scar.

Αυτές οι λέξεις ήταν οτι είχαν απομείνει στο μυαλό της Λίντα, της ταλαντούχας καθαρίστριας ενός σπιτιού στη Λήμνο. Λέξεις μαγικές, σαν μουσική από theremin... Λέξεις που της θύμιζαν αυτό το όμορφο αγόρι που κάποιοι ήξεραν ως Ιρβάην,κάποιοι ως Νίαρ, κάποιοι ως Ίρβιν και κάποιοι σαν "αυτό το όμορφο αγόρι που κάποιοι ήξεραν ως Ιρβάην,κάποιοι ως Νίαρ, κάποιοι ως Ίρβιν".

Αυτό το όμορφο αγόρι, απόφοιτος του Peponi School, είχε χαθεί μυστηριωδώς στις 7 Σεπτεμβρίου 2007 από την μπλογκόσφαιρα, απογοητεύοντας τους πολυάριθμους (τουλάχιστον ν, όπου ν φυσικός αριθμός) θαυμαστές του. Αυτό το αγόρι υπήρχε ακόμα, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, στο δικό του παράξενο κόσμο. Σε ένα καστανό θρανίο που είχε πάνω του ένα ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ, ένα Ice Tea (Γκρήν Τι Λεμόνι) και ένα άδειο πιάτο με έναν λεκέ κέτσαπ επάνω του. Στο άδειο σπίτι αντηχούσε η "μουσική" των N'Flaymz... Το αγόρι ήταν σιωπηλό, μα όχι σιωπηρό και μια παράξενη σκέψη τριγυρνούσε στο μυαλό του και το βασάνιζε, σαν ένα demo του Armadillo Run ...

"Ποιά είναι η Κλημεντίνη;"

Το αγόρι δεν μπορούσε να βρει την πραγματική απάντηση, αν και θα ορκιζόταν στην ομορφιά της Νάντιας οτι ήταν " Η Κλημεντίνη είναι η πεμπτουσία τόσο του είναι όσο και του γίγνεσθαι." Σήκωσε το πιάτο και έγλειψε τον λεκέ από κέτσαπ... Αποφάσισε να βρει την αλήθεια στον δαιδαλώδη λαβύρινθο που ονομάζεται Γουίντοους Λάιβ Μέσεντζερ. Σε ένα κονβερσέησιον ρούμ γεμάτο με παρακμιακά άτομα, αλλά και αγαπημένους φίλους (Όσοι το διαβάζετε,σε εσάς αναφέρομαι, κολλητοί μου :| ). Ένας ματζίσιαν-μαθεματίσιαν, ένα House Fanboy, ένας φίλος του Ματτθαίου και ένα ζευγάρι αιωρούμενες φαβορίτες , ως άλλοι Power Rangers, προσφέρθηκαν να συμβάλουν στην εύρεση της Κλημεντίνης.

"Αυτό το κείμενο δεν έχει συνεκτικότητα, ούτε αλληλουχία" σκέφτηκε ένας καθηγητής Έκθεσης διαβάζοντας αυτό το κείμενο και έκλεισε το browser του αφού έγραψε 10/20 στην οθόνη του υπολογιστή του με κόκκινο στυλό.

Πολλά ακόμα ερωτήματα γεννήθηκαν σε εκείνο το κονβερσέησιον ρούμ από νεαρούς φιλόσοφους-ορθολογιστές καθώς κάπνιζαν τους ναργιλέδες με μερέντα τους.

-"Η Κλημεντίνη είναι φρούτο?"
-"Τι θα πει πεμπτουσία?"
-"Τι ψηφίζει η Κλημεντίνη?"
-"Ομαγκάντ...Πτεροντάκτυλ Πόρν?"
-" I like turtles"
Ερωτήματα ασύνδετα και "οτινανιστικά", μα τελικά έκρυβαν την απάντηση. Το αγόρι έκανε log out από το Μέσεντζερ( ίσως και όχι, επειδή δεν έχει πραγματική ζωή) με το χαμόγελο στα χείλη, σαν φαντάρος που παέι μπροστά.

Η Κλημεντίνη ήταν όντως η πεμπτουσία του είναι και του γίγνεσθαι, ένα έργο τέχνης, κάτι που ο TalkShowHost δεν θα βαθμολογούσε. Η Κλημεντίνη αντιπροσωπεύει κάτι για τον καθένα μας και θα ήταν τουλάχιστο(sic) ουτοπικό να αναρωτηθούμε τι... Η αληθινή Κλημεντίνη βρίσκεται μέσα στον καθένα μας και αρκεί απλά να την ανακαλύψουμε...

Near

EDIT: ΠΑΓΟΥΖΙ!!!!1111 ΜΠΙΟΥΜ ΜΠΙΟΥΜ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1st.
den to diavasa akoma.
dreamkiller.

Doppelganger είπε...

ayto ennoouses 1st, 1sr?~!

Pterodactyl porn. Lete ayth na htan h Klimentini?

Dreamkira είπε...

Απίστευτο ποστ.
Τόση ομορφιά...τύφλα να έχει ο Καζανόβα.

Ανώνυμος είπε...

I LIEK TURTLTLS`!~!111111ONEONE

Nate River είπε...

Εξαιρετικό τοστ...εύγε νεαρέ μου! Θα πας μπροστά!

Κουότ Ντοπελγάνγης :
Pterodactyl porn. Lete ayth na htan h Klimentini?

Δεν αποκλείεται τίποτα. Αν αυτό είναι η Κλημεντίνη για σένα,τότε ναι...

Ανώνυμος είπε...

Ο χρήστης Irvine | Breaching the Core λέει (2:34 μμ):
ase kai comment omws :P

ok.