Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

"Θανάσιμος Θάνατος"

Ο κύριος Γκαριμπάλντι βρισκόταν μέσα σε ένα υγρό κελί μιας φυλακής. Είχε καθήσει σε ένα παγκάκι του κελιού και ήταν αμίλητος για ώρες. Χαμένος στις σκέψεις του, δεν είχε καταλάβει ακριβώς πως είχε βρεθεί εδω μέσα. Γύρω του διάφοροι φυλακισμένοι συζητούσαν.

-<<Εσύ πως βρέθηκες εδώ μέσα;>>
-<<Μονόπολη. Εσύ;>>

Ο κύριος Γκαριμπάλντι δεν είχε τίποτα ασυνήθιστο πάνω του, εκτός βέβαια από το επίθετο του. Είχε παντρευτεί από μικρός την κυρία Κλημεντίνη. Ζούσε μια φυσιολογική ζωή, τίποτα αξιόλογο για να γράψει για αυτό κάποιος στο blog του. Μέχρι εκείνη τη μέρα...O ήρωας μας προσπάθησε να θυμηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί...

Ήταν μεσημέρι και ο κύριος Γκαριμπάλντι είχε γυρίσει από μια κουραστική μέρα δουλειάς στο Kavli's Cheese Factory. Η κυρία Κλημεντίνη, μισοκοιμισμένη στις βατραχοπιτζάμες της(όποιος πιάσει το reference κερδίζει Γκρήν Τι Λεμόνι), βλέποντας τον άντρα της να μπαίνει στο σπίτι έσπευσε να ρωτήσει:
-<<Γύρισες, αγάπη μου;>>

Η ερώτηση αυτή ενόχλησε για κάποιον περίεργο λόγο τον κ.Γκαριμπάλντι. <<Δεν βλέπει μπροστά της οτι γύρισα;>>,σκέφτηκε, αλλά απάντησε: <<Ναι,αγάπη μου>>.

Λίγο αργότερα, ο κ.Γ. κάθησε στο τραπέζι για να φάει. Η γυναίκα του τον ρώτησε :<<Αγάπη μου, θες φαγητό;>> Το χέρι του Γ. άρχισε να χτυπάει νευρικά πάνω στο τραπέζι μα η απάντηση ήταν πάλι ναι. Όταν αργότερα ζήτησε και ένα δεύτερο πιάτο και η γυναίκα του τον ρώτησε αν το φαγητό του άρεσε, ο κ.Γκαριμπάλντι έφυγε εκνευρισμένος από την κουζίνα, η όρεξη του είχε περάσει.

Αποφάσισε το βράδυ να βγει έξω για να ξεσκάσει. Πλύθηκε,χτενίστηκε,έβαλε την κολόνια του και τα καλά του ρούχα. Βλέποντας τον η κυρία Κλημεντίνη ρώτησε :<<Θα βγείς έξω;>>
-<<ΟΧΙ,ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!Στο διάολο πια...>> της φώναξε και έκλεισε δυνατά την πόρτα πίσω του. Ο κύριος Γκαριμπάλντι δεν μπορούσε να σκεφτεί καθαρά πια, ο εκνευρισμός του δεν τον άφηνε. Έφτασε σε ένα μπαρ και έκατσε σε ένε τραπέζι. Ένας σερβιτόρος πλησίασε και τον ρώτησε :<<Θα πάρετε κάτι να πιείτε;>> O Γ. σηκώθηκε και έριξε μια μπουνιά στον ανυποψίαστο σερβιτόρο. Γύρισε σπίτι του φουριόζος, πέταξε τα ρούχα του από εδώ και από εκεί, πήγε και έβαλε τις πιτζάμες του και έπλυνε τα δόντια του. Το μόνο που ήθελε ήταν να κοιμηθεί... Καθώς κατευθυνόταν προς το δωμάτιο του, εμφανίστηκε μπροστά του η γυναίκα του.

-<<Πας να κοιμηθείς;>>
Τα μάτια του κ.Γκαριμπάλντι κοκκίνισαν όσο καμία άλλη φορά και άρπαξε τη γυναίκα του από το λαιμό. Καθώς έσπρωχνε την κ.Κλημεντίνη προς το παράθυρο, αυτή τον ρώτησε: <<Θα με σκοτώσεις;>>

...

Ένα ουρλιαχτό οργής αντήχησε στη γειτονιά και αμέσως μετά ένας γδούπος.

Ξαφνικά, ο κύριος Γκαριμπάλντι ένιωσε μια μεγάλη γαλήνη μέσα του, μέχρι να συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει... Λίγες ώρες αργότερα μπήκε σε ένα αστυνομικό τμήμα, πλησίασε έναν αστυνομικό και του είπε:

-<<Δολοφόνησα τη γυναίκα μου...>>
-<<Δηλαδή, θέλετε να σας συλλάβουμε;>>

Και ο κύριος Γκαριμπάλντι σωριάστηκε λιπόθυμος στο πάτωμα...

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χμ.
Το μυστηριώδες ρέφερενς πάει σ' αυτό το comment μου:
"Κι αν το φιλήσεις γίνεται βάτραχος."

Το οποίο comment, βεβαίως βεβαίως, ήταν απάντηση στο "Το έργο τέχνης είναι σαν ένας πρίγκηπας. Πρέπει να το αφήνεις να σου μιλάει πρώτο."

Συνεπώς οι πιτζάμες της Κλημεντίνης είναι έργο τέχνης.

Άρα υπάρχουν 3 πιθανότητες:
α) η Κλημεντίνη είναι μία ταλαντούχα μοδίστρα
β) η Κλημεντίνη είναι κλέφτρα
γ) ο Γκαριμπάλντι είναι πολύ πλούσιος και τις είχε πάρει δώρο στη γυναίκα του

Nate River είπε...

Ένα είναι σίγουρο. Η Κλημεντίνη είναι νεκρή. Live with it.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, θε μου!
Πώς θα το αντέξω!
Νεκρή!
Με συγκλόνισε ο θάνατός της!
Όσο και της Χέντβιχ!

Manos είπε...

ASILIPTO! \o/

Manos είπε...

Thes na kanume kai comments tora?

Manos είπε...

Dream, ego leo na valoume sto paixnidi kai tin d.
d) H klimentini ine mia talantouxa modistra kai kleftra kai o Garibaldi ine poli plousios kai tis ixe pari doro sti gineka toy.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η παρέμβασή σου Μάνω.

Εγώ προτείνω επίσης να μετατρέψουμε τις πιθανότητες σε τεστ:

Έχεις έστω ν α);
Τότε είσαι τίμια.

Έχεις έστω ν β);
Τότε είσαι δόλια.

Έχεις έστω ν γ);
Τότε είσαι νορμάλ γυναίκα.

Έχεις έστω ν δ):
Τότε έχεις 3 χιτώνες και πρέπει να δώσεις τους δύο. Ή να τους κόψεις στη μέση ώστε να έχεις 1,5 χιτώνα και να κρατήσεις έναν εσύ και να δώσεις τον άλλον.

Manos είπε...

ή ίσως
ε) ο Γκαριμπάλντι ειναι μια ταλαντούχα μοδίστρα
στ) ο Γκαριμπάλντι ειναι κλέφτρα
επόμενο του στ[ναι, δεν ξέρω ποιο ειναι, θελετε κάτι τώρα;]) ο Γκαριμπάλντι ειναι πολύ πλούσιος, μοδίστρα και κλέφτρα και τα είχε πάρει δώρο στη γυναίκα του
επόμενο του επόμενου του στ) ο Γκαριμπάλντι ειναι πολύ πλούσιος, μοδίστρα και κλέφτρα και τα είχε κλέψει για δώρο στη γυναίκα του

Manos είπε...

Επίσης, σκεφτήτε και το ενδεχόμενο ο Γκαριμπάλντι να είχε κλέψει την Κλιμεντίνη.

Manos είπε...

Ο Γκαριμπάλντι ηταν η Κλιμεντίνη

Manos είπε...

Ο Μάκης ξέρει ποια ηταν η Κλιμεντίνη.

Manos είπε...

Λάβαμε παράπονα από την Ένωση Ελλήνων Ενδεχομένων. Μαζευτήτε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ντύνει άραγε την Κλημεντίνη;

Κανείς δεν γνωρίζει την απάντηση. [Δεν εννοώ ο Κανείς. Ο Κανείς είναι υπαρκτό πρόσωπο. Και έχει και κατοικίδιο. Το Κανίς.]
Όλοι οι σοφοί του κόσμου [δεν εννοώ εμάς εδώ, ήρεμα με τη ματαιοδοξία σας] προσπαθούν μάταια να βρουν απάντηση, γι' αυτό μαζεύονται σε μεγάλα, οβάλ γραφεία στον τελευταίο όροφο θεόρατων ουρανοξυστών, ανάμεσα σε δρύινες, σχεδόν ξεχαρβαλωμένες, βιβλιοθήκες, ασφυκτιούσες από τα πανάρχαια βιβλία που περιέχουν.

Επίσης πετυχημένοι μάντεις συστρατεύονται ώστε να μάθουν την απάντηση του ερωτήματος δαύτου. Χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές, όπως πουλομαντία, κοκκαλομαντία [σωστότερα οστομαντία, αν πεις κοκκαλομαντία μπορεί κάποιος να νομίσει ότι χρησιμοποιούν κοκκαλάκια, αυτά που βάζουν οι κοπέλες στα μαλλιά τους, αλλά, όχι, δεν έχουνε αυτά] και παλαμοναντία. Και μην ξεχάσω την τεχνική της τετρατριχοτομής, όπου κόβουν τις τρίχες τους σε 4 κομμάτια και τους βάζουν σιλικόνη και όποιο σταθεί όρθιο κερδίζει και συνεπώς κερδίζει και η αντίστοιχη πρόβλεψη.

Επίσης οι κβαντογνώστες προσπαθούν να προβλέψουν [ή να μην προβλέψουν, γι' αυτό λέγονται κβαντογνώστες, μπορούν και να είναι και να μην είναι ταυτόχρονα] πού βρήκε η Κλημεντίνη τα αμπέχονά της.

Manos είπε...

Μιας και ανέφερες τους κβαντογνώστες..
Ο Μάκης γνωρίζει την ταχύτητα και τη θέση του σωματιδίου την ιδια στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάκης έχει τη γάτα του Schrödinger σε κορνίζα.

G33KY JOKES.

Manos είπε...

O Μάκης γνωρίζει τι έγραφε το σχολιο πριν διαγραφεί.

ΥΓ. I LIKES G33kY JOX~º!1`1111

Nate River είπε...

Οτινάναι...! Μπράβο σας!

Υ.Γ. Μάνο, γράφεται Κλημεντίνη. Σεβάσου την νεκρή γράφοντας το όνομα της τουλάχιστον σωστά...kkthxbb

Ανώνυμος είπε...

Η Κλιμεντίνη είναι η μονοζυγωτική δίδυμη αδερφή της Κλημεντίνης.

Αν τη γνωρίσουμε ποτέ την Κλιμεντίνη, θα ζήσουμε με την ψευδαίθσηση ότι γνωρίσαμε την Κλημεντίνη.

Manos είπε...

Τι εννοάς "νεκρή"; Πέθανε;;;;

Dreamkira είπε...

Λάβαμε παράπονα από την Ένωση Ελλήνων Κομμεντατζίδων. Μαζευτήτε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ο Edward Elric για να ζητήσει συγγνώμη για τα πολλά comments του;
-Κομεντεσάι.

Manos είπε...

Λολ, κι'άλλος Μανος. ΓΕΙΑΑΑΑΑ!

ΥΓ.Σταματα να μου κλέβεις τις ατάκες θα σε φφφφαααααααααααωωωωωωω.

Ανώνυμος είπε...

Μονόπολη??

Ανώνυμος είπε...

Η συνάρτηση αναιρέθηκε από το συγγραφέα.

Dreamkira είπε...

Lol, πολύ off-topic βγήκες Μάνω.
Τελικά, Rena [αναγραμματισμός], πού πήγαινε το reference;

Ανώνυμος είπε...

stin tripolli. Pou na pigene re sigerasmene xalva??
ti sto kalo, i neole[r]a simera..

Ανώνυμος είπε...

YASU RENA!

PS. Manopoly. (:

Nate River είπε...

"Μισοκοιμισμένοι στις βατραχοπιτζάμες μας" είναι τίτλος βιβλίου του Tom Robbins (sic).

/τρώει το κούκι μόνος του

Nate River είπε...

^Λάθος,δεν τρώει το κούκι. Πίνει το Γκρήν Τι Λεμόνι.

Σόρρυ,είμαι απαράδεκτος.

Ο φυλακισμένος μέσα στο κείμενο τράβηξε κάρτα "Πήγαινε στη φυλακή" στη Μονόπολη. Αμάν,αν ήσασταν πιο έξυπνοι δε θα έπρεπε να σας το έξηγω όλα.

Θα ήθελα να ακούσω τα σχόλια σας και για το κείμενο.Έχετε βρεθεί στην ίδια κατάσταση με τον κ.Γκαριμπάλντι ποτέ(μέσα στη φυλακή);(food for spam)

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάκης ξέρει τουλάχιστον άλλον ένα που έχει βρεθεί στην ίδια κατάσταση με τον Γκαριμπάλντι.

Dreamkira είπε...

den gignwskw

Dreamkira είπε...

Πω πω ρε Μάνο, εσένα τι σε πειράζει τώρα; Λέμε δεν το έπιασα το reference, είμαι χαζός άλλωστε, αλλά εσένα τι σε μέλλει ρε φίλε; Κεχαγιά σε βάλαμε να μου λες τι θα κάνω;
Άντε σπάσε ρε...

Ανώνυμος είπε...

KΛΕΜΜΕΝΟ! ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΑΠΤΙΣ 13 ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ! AIΣΧΟΣ!(Τον κύριο Γκαριμπάλντι δεν έχω βρει ακόμη από πού τον έκλεψες <_<)

Doppelganger είπε...

Ο κυριος Γκαριμπαλντι ειναι απο τα FRIENDS. Ειναι gay, το εχει κανει με τον πατερα του Τσαντλερ και παιζει πιανο στο μαγαζι που τραγουδαει ο πατερας του Τσαντλερ.

Οι χρησιμποιηση των 13 ερωτησεων ειναι εφοιεστατο δραματικο ευρημα, καθως κατορθωνει ο συγγαφευς να συμπηκνωσει τα αστεια των 13 ερωτησεων σε μερικες γραμμες γεματος κυριο Γκαριμπαλντι και Κλιμεντινι. Ο συνδιασμο σκοτωνει. Σαν ενα μπουκαλι Τζονι.

Επισης δηλωνω πως δικαιουμε ενα Γριν Τι Λεμονι, καθως ηξερα τον τιτλο του εν λογω βιβλιου του ταλαντουχου και ανωμαλου συναμα Τομ Ρομπινς.

Το κειμενο γενικα απο τον τιτλο εως και την τελευταιο λεξη ειναι ο αντιχριστος του copyright, αλλα δυστυχως για τους πολεμιους του (εσας που ξεχνατε να κλεισετε παρενθεσεις λεω!!!! ειναι Chuck Norris approved (trademark)

ΥΓ1: Η παρενθεση αφεθη ανοιχτη επιτηδες
ΥΓ2:Ζητω το Gamepro!!!
.....
ΥΓ (ν μηδεν):Ζητω τα τσουφλακια!!!

Doppelganger είπε...

δικαιουμαι*
τελευταια*
Κλιμεντινη*

Ανώνυμος είπε...

Η αλήthεια είναι μία λέξη ανεύρετη στο λεξικό, ανεντόπιστη στον τόπο του Άλλου ως τόπο του σημαίνοντος. Αποτελεί αποκρυστάλλωση μίας πράξης γραφής. Κατά συνέπεια θα εντοπίσουμε σ’ αυτή την λακανική βαθμίδα του γράμματος, τζοϋσικά αναπλασμένη, Ως τέτοια γράφεται αλλά δεν προφέρεται κατά φωνηματική σύμβαση. Ίδιον της τζοϋσικής γραφής, το γράμμα δεν συν-βαίνει με την φωνή. Η φωνοδότηση του γράμματος επαφίεται στην ενεστώσα ευθύνη του υποκειμένου της εκφοράς (sujet de l’ énonciation).

Ξάστερα (sic) λόγια πείτε.

Doppelganger είπε...

Απ'το στομα μου το πηρες.

Nate River είπε...

Και το πήγε στου Θεού το αυτί.

Manos είπε...

Dreamkiller kane moy ti xari kai vgal eto skasmo

Dreamkira είπε...

Δε μας παρατάς μωρέ εσύ και τα Μαθηματικά σου; Ξαναμίλα και θα σε κάνω τετραγωνική ρίζα, θα σου κάνω το κεφάλι τετράγωνο και θα σε φυτέψω κάτω!

Manos είπε...

de ftany poy anexomasteh to kafriko xioumor sou milas kiolas spore. ante tora

Dreamkira είπε...

Μάγκας την είδες; Θα έρθω εκεί και θα σου φέρω το δοξάρι σου στο δόξα πατρί, να δούμε ποιος γελάει.

Manos είπε...

tha sto karfoso sto stithos to doksari. moyliko.

Dreamkira είπε...

Στο δικό σου βλάκα, που θα γίνει χοντρό σαν όρκας και θα βγάλεις τρίχες ανάμεσα στα βυζά και στην κοιλιά.

Manos είπε...

POION IPES ORKA POY THELIS NA PSAREPSIS KAI AN AFISIS NA KSERATHI STON ILIO???

Dreamkira είπε...

Έτσι που θα γίνεις σιγά μην ξεραθείς, θα έρθει η Greenpeace να σε πάρει.

Manos είπε...

ego ime melos tis greenpiss! esi ti kanis sti zoi su xrisimo? tipota! xa! se taposa!!!~~!!~`1!~!1`11111ONEONEELEVEN
De milas e? de milas? em vevea, pos na milisis! afou de mporis anamesa sto idio comment.

Dreamkira είπε...

Κάθε σάββατο βράδυ πάω μπαρότσαρκα.
Καληνύχτα σου, μόλις κέρδισες block.

Ανώνυμος είπε...

dreamkiller mrseis. Thes n t ftiaxoume?

Ανώνυμος είπε...

Ase kato tn dreamkiller skyla! Ine dikos m!

P.S: dream ;)

Ανώνυμος είπε...

Ant apo kei skyla pou 8 m peis k skyla! Esy pare tn mano!

P.S: dream ;);)

Ανώνυμος είπε...

OXI!!! o Manos ine math/kos k mena dn m aresoun t math/ka! Pare esy tn Mano!

P.S: dream ;););)

Ανώνυμος είπε...

Κορίτσια, ηρεμία μην ξεχνάτε ότι είμαι και εγώ εδώ.

Ανώνυμος είπε...

_LLOYD!
/faint

Ανώνυμος είπε...

_LLOYD! OHH]

P.S: _Lloyd: <3

Ανώνυμος είπε...

koritsia, o dreamakos einai dikos mou!

Ανώνυμος είπε...

olos dikos s, dn ms endiaferei tora p ine o _Lloyd edo.
/hug _Lloyd

Ανώνυμος είπε...

o nai.
/hug _Lloyd

Manos είπε...

Ystera apo tis xiliades erotisis poy dektika sto msn, na anakinoso pos OXI, de maloname pragmatika :P
Itan stimeno. :b~


PS._Loyloydh El o El.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, μαλώσαμε για πλάκα.
Να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο στο blog θέλαμε, βασικά.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να κοροϊδέψατε τους άλλους χιλιάδες users που μπαίνουν στο blog αλλά εμένα δεν με πείθετε, όσο και να προσπαθείτε. Πιστεύω ότι δεν ήταν στημένο.

/me paei bolta me pegky kai lola