Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

...And Reas For All

Λάχα,Λάχα...

Αν το Heell'Em All προκάλεσε αναταραχή στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, το ...And Reas For All προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη(δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι αστείο για να γράψω). Το ενδεχομένως πιο progressive άλμπουμ της μπάντας-φαινόμενο(?), καθώς στο εξώφυλλο απεικονίζεται ο γνωστός άγνωστος Γουόριορφορτσα τις Απόκριες, έχοντας ντυθεί...κάτι ωραίο. Το πρώτο τους άλμπουμ μετά το disconnect που έφαγε ο πρώτος τους μπασίστας, που αν και οι Lodallica θρήνησαν,συνειδητοποίησαν οτι μπορούσαν να βγάλουν λεφτά και χωρίς αυτόν και συνέχισαν το ανίερο τους έργο. Προσλαμβάνοντας τον νέο (σελι)μπασίστα Κερσντ και τις φαβορίτες του στη μπάντα, οι Lodallica(ακόμα με ένα l) κατάφεραν να γράψουν τα πιο σκοτεινά κομμάτια (για να μην τα βλέπει κανένας) της καριέρας τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο τα απαίσια φωνητικά του Lloydfield, άλλα και το απόλυτο μουσικό όργανο theremin. Ποιός μπορεί να ξεχάσει το ομώνυμο κομμάτι, που είναι το μουσικό εφάμιλλο μιας ταινίας του Αγγελόπουλου ή τον ύμνο του παγόνι-metal "Βλάckened", που αφιέρωσαν στους απανταχόυ χρηματοδότες εεεε... φαν τους. Αξιομνημόνευτα τραγούδια επίσης είναι το "Doppelganger of Sorrow", η μπαλάντα "One+One=Three (Για μεγάλες τιμές του One)" και το "Frayed Ends of Κρουασάνιτυ". Οι απανταχού κρητικοί(pun intended) αναφώνησαν "Ανοξείδωτο!" για άλλη μια φορά αναγνωρίζοντας την (αν)αμφίβολη ποιότητα των κομματιών, αλλά και το "έξυπνο λογοπαίγνιο" του τίτλου που μεταφράζεται "Αντρέας για όλους"(για εσάς που δεν τα πιάνετε).

Ξεσκονίστε λοιπόν τη μουσική σας βιβλιοθήκη για αυτό το καφριστούργημα (ή κατεβάστε το από torrent) και πετάξτε και εκείνη την σακούλα με πατατάκια από το ράφι, ένα μήνα είναι εκεί και έχει χαλάσει.

Near

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε ανοξείδωτοι μα και συνάμα πιόνια της ιμπεριαλιστικής Αμερικής.

Ανώνυμος είπε...

Λάβαμε παράπονα από την Ένωση Ελλήνων Ιμεριαλιστικών Αμερικάνων. Μαζευτήτε λίγο.

Nate River είπε...

Ιμπόστερ!!!! ΣινταρΜούφο!!!!

Και γράφεται Μαζευτείτε! Νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

Ti ennois imposter?
Ego o authentikos anokseidotos eimai.

Ανώνυμος είπε...

[marihuana mode: on] ROCK ON MAN~!
YEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAH~!

Can't remember why I wrote the lyrics of the song Doppelganger Of Sorrow though...
[marihuana mode: off]

Ανώνυμος είπε...

OMG! O LLOYDFIELD ΣΤΟ ΒΛΟΓ!
/me faints

Ανώνυμος είπε...

[whisper] Α και το Irvine δεν προφέρεται ούτε Ίρβαην, ούτε Ίρβην. Προφέρεται Έρβιν (ναι, με ε και ι). Αλήθεια. Δες το Fight Club.
/hide

Ανώνυμος είπε...

Lodallica loves this blog!

We're in the studio right now recording the new album. We've got about 10 songs and we're talking about 10 crappy songs,7-minute,8-minute,9-minute nutty-ass songs.Yeah...