Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Lodallica- Live at Dolving (Ντολβίν) 2008

Μετά ν χρόνια απούσιας(ν φυσικός αριθμός) από το Dolving (πατήστε το στη Wikipedia,εγω δε ξέρω γεωγραφία να σας πω που είναι ακριβώς), το πιο hardcore(χάγντκογ) χωριό της Γαλλίας, οι Lodallica επιστρέφουν στο μέρος που τους τάισε πολλά τυριά και κρασί και τους έκανε άντρες(ναι καλα) για να δώσει μια παράσταση που έμελλε να μείνει αξέχαστη σε όλους.To release παρ'τη του Death Manetic.

Πριν την συναυλία, ο Lloydfield έκανε γαργάρες με μερέντα για να ετοιμάσει τη φωνή του και να ρίξει τις γκοθούδες groupies που τον ακολούθησαν μέχρι το Dolving. O Truheello παρακολουθούσε Kenshin και οι υπόλοιποι τον κορόιδευαν. Εντωμεταξύ, ορδές χαγκτνκογ Γάλλων είχαν μαζευτεί κάτω από τη σκηνή ουρλιάζοντας για να βγει το οχι και τόσο αγαπημένο τους συγκρότημα και να του πετάξουν καρέκλες.

Όταν επιτέλους βγήκαν στη σκηνή ο Lloydfield έπιασε το μικρόφωνο και είπε "Θέλετε να μας πετάξετε καρέκλες? FUCK NO JAYMZ" με τους Γάλλους να φωνάζουν από κάτω [death growl] FUCK YOU JAYMZ[/death growl] Βλέποντας ότι δεν τους έπαιρνε να κάνουν και πολλά ξεκίνησαν με το πρώτο τους τραγούδι από το νεο alBOOM (Death Manetic), το You Should Get A Life(Ειρωνικό καθώς οι Lodallica χρειάζονται να "Get a life" περισσότερο από τους φαν τους.)

Ο Truheello με μαθηματική ακρίβεια(!) απέδωσε όλα τα μεγάλα χιτ(????) της μπάντας, που περιλάμβαναν το Enter SandManos,το Trapped Under Ice Tea, το The UnforgIrvine (το 1,τα αλλα είναι μαλακίες) καθώς και νέα κομμάτια, όπως το ήδη αγαπημενο των φαν All Night Merenda Long και το Imba,Celibate and Cursed.

Ο Κερσντ κυριολεκτικά γάμησε στο σελιμπάσο! Jaymz σε μεγάλα κέφια έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό, βγάζοντας τη φωνή της γάτας όταν την πατάς με δύναμη στην ουρά. Irvich απαίσιος όπως πάντα στα κονσερβοκούτια, έδινε το ρυθμό, μα οι υπόλοιποι δεν τον δεχόντουσαν.

Έκπλήξη για όλους αποτέλεσε η εμφάνιση του Δράκοντα στη σκηνή για μια ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ συνεργασία. Διώχνοντας τον Lloydfield από το μικρόφωνο (επειδή ήταν ΑΜΠΑΛΟΣ), ο Δράκων και τα παιδιά έδωσαν μια συγκλονιστική ερμηνεία του Konnossif and Destroy, με τίτλο Δρακωνossif and Destroy, προκαλώντας άναρθρες κραυγές από τους κατοίκους του Ντολβίν και ατέλειωτο ξύλο όπως μόνο αυτοί γνώριζαν.

Το Setlist της βραδιάς ήταν...

1. You Should Get A Life
2. All Night Merenda Long
3. 2Χ4=8
4. The UnforgIrvine
5. ...and Reas for All
6. Imba, Celibate and Cursed
7. Cy(m)anide
8. The Unnamed FAILing
9. The Celibacy Remains
10. Trapped Under Ice Tea
11. For Tsoum The Bell Tolls
12. The Peacock Always Comes
13. Master of Peacocks
14. Enter SandManos

Encore
15. Bitchkrieg
16. Whiplars
17. Jump in the Jaguar
18. Δρακωνossif and Destroy (Δράκων feat Lodallica)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω η συναυλία σας ήταν πιο καλή απ' της Μαντόνας.

Ανώνυμος είπε...

i doez mpait!

Ανώνυμος είπε...

Nevertheless, I do.

Ανώνυμος είπε...

You can't just simply walk into Dolving...

Ανώνυμος είπε...

y s serious??