Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Death Manetic



OH NOES THEY R BACK!

Και ναι κυρίες και κύριοι. Οι Lodallica (τώρα με δυο l για διπλή επιτυχία!) ξαναχτυπούν και αυτή τη φορά θα πονέσει (τα αυτιά σας) ακόμα πιο πολύ! Το συγκρότημα που έγραψε ιστορία στο χώρο της trash-metal(pun intended) κάνει μια μεγαλειώδη επιστροφή στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Έχοντας ξανα στο δυναμικό της τον θρυλικό σελιμπασίστα Κερσντ, τις φαβορίτες του στα ντράμς, τον ολλανδό φίλο τού Lars Irvich στα κονσερβοκούτια, τον ανερχόμενο μπασίστα Truheello στην κιθάρα (wtf?) και φυσικά κανέναν άλλο παρά τη μοναδική μου αγάπη Jayms Lloydfield στα φωνητικά (και τις φαβορίτες του σε backing vocals), οι Lodallica τολμούν και πάλι να προκαλέσουν την αηδία...εννοώ το κατεστημένο με τη σκεπτόμενη "μουσική" τους. Ανοξείδωτοι όπως πάντα, οι Lodallica επιστρέφουν στον ήχο(μόνο ως ήχος θα μπορούσε να περιγραφεί) των πρώτων άλμπουμ που αγαπήθηκαν τόσο όσο λίγα (αλλά όχι τόσο οσο πολλά) αλBOOM, όπως το Heell'Em All, το ...And Reas for All και το all-time κλάσει-κ Master of Peacocks.

Η κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ Κερσντ και Lloydfield λύθηκε τελικά... Μετά από ανταλλαγή βαριών κουβεντών... Συγκεκριμένα, ένα απόσπασμα από τους καβγάδες τους...

-Αφου Volapuk δεν ξέρεις, Plattduutsch δεν ξέρεις, τι τραγούδια θες να γράψεις;
-ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ FIGHT CLUB ΡΕ! ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ! Κρυφά νοήματα! HELLO!!!
-Πλάκα με κάνεις;

Τελικά κατάφεραν να τα βρούν μετά από πολλές μπύρες και υπο τους ήχους του Dryad of the Woods. Μετά τη συμφιλίωση ο Κερσντ φώναζε τον Jaymz "Loyloydh" και ο Jaymz τον Κερσντ "μοναδική μου αγάπη"

Μετά τα χοτ γκόσιπ του συγκροτήματος,ας επιστρέψουμε στον δίσκο αυτό. Το εξαιρετικό εξώφυλλο (από ανακυκλωμένο χαρτί υγείας) μπορείτε να το δείτε παραπάνω. Στο νέο αυτό αλλά συνάμα παλιό ήχο συνέβαλε ο εξαιρετικός παραγωγός, κρήτικαλ χίτερ και με(ρέ)ντορας της μπάντας- μεγαθέρεμιν, Μάνως. Οι Lodallica του ζήτησαν να βοηθήσει ωστε να βγάλουν ένα σοβαρό άλμπουμ επιτέλους, αλλά αυτός το βιολί του.

Και τώρα η στιγμή που όλοι περιμένατε. Τα κομμάτια του δίσκου ! Σας τα παραθέτουμε για να γελάσετε και εσείς οσο εμείς όταν τα διαβάζαμε...

1. You Should Get A Life
2. Theremin of Leon
3. Imba, Celibate and Cursed
4. The Peacock Always Comes
5. All Night Merenda Long
6. Cy(m)anide
7. The UnforgIrvine III (We Can't Think of Original Titles)
8. The Lodys Kiss
9. Sideburns and Relention
10. My Λάχαλαχαlypse

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους! Ύστερα από τόσους μήνες αναμονής, το καινούργιο album! Να 'σαι καλά κύριε ίρβην για την ενημέρωση!

Και ο θεός: καλά τον είπες.
(ναι, μιλάω με το θεό, υπάρχει πρόβλημα;).

Και η Βασιλιάνα: άη κουρέψου.

Και ο Δράκων: @@ είστε, σας έχω.

Και ο κολλητός: σας αγαπώ, θα σας ακούω μέρα νύχτα! :|

Κι ο τύπος απ' το Ντολβίν: [death growl] YEAH MOTHERFUCKER [/death growl]

Και οι κατασκευαστές συρταριών: τώρα πρέπει να φτιάξουμε και τις τουαλέτες τους.

Και οι κατασκευαστές αλόγων: θα στείλουμε όσα ξύλινα αλογάκια θέλετε, turbo θα πηγαίνετε!

Nate River είπε...

Οι Lodallica ετοιμάζουν συνεργασία έκπληξη με τον Δράκοντα...Stay tuned για περισσότερες εξελίξεις...

Ανώνυμος είπε...

Η Αυτού Μεγαλειότις μου διαψεύδω τις φήμες που κυκλοφορούν στη μουσική σκηνούλα [χωρίς εμένα, έτσι είναι] περί συμπαράστασης [δεν πρόκειται για συνεργασία, έλεος με τη μεγαλομανία σας] με τους ταπεινούς Llodalica.

Ανώνυμος είπε...

O_O

Ανώνυμος είπε...

spam plx plox?

Μιμης Ζερβος είπε...

είσαι θεός λεβέντη..δεν ήξερα ότι έχουμε τέτοια λαμπρά μυαλά στα τρίκαλα..αγαπητέ με κάνεις περήφανο για την υψηλή καταγωγή μου..

Ανώνυμος είπε...

Ανακοινώνεται ότι οι σε όλους αγαπητές φαβορίτες του Lloydfield, αποχωρούν από τους Lodallica μετά από συζήτηση ημερών.
"Περάσαμε πολύ καλά (aka βγάλαμε πολλά και εύκολα φράγκα) με τα παιδιά, αλλά η αριστερή και 'γω αποφασίσαμε ότι ήταν καιρός να κάνουμε κάτι διαφορετικό (aka δεν τα βρήκαμε στα λεφτά), κάτι δικό μας ίσως" είπε χθες η δεξιά αφήνωντας αιχμές για σόλο καριέρα. Τα backing vocals στα gigs και lives θα τα κάνουν προς το παρών τα extensions του Κερσντ, σελιμπαστίστα των Lodallica, ενώ φημολογείται ότι οι πολυσυζητημένες φαβορίτες θα επιστρέψουν μετά από 2,5 βδομάδες, δίνοντας έτσι στην μπάντα αφορμή για reunion tour με τίτλο Back in the back in the past 2008.

Ανώνυμος είπε...

WE'RE BACK BABE! YEAH!