Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Breaking News! (Νέα που τα σπάνε)

4/11/2008(FAIL,φαίνεται και πάνω η ημερομηνία)
Με μια ξαφνική ανακοίνωση που τάραξε όλους, ακόμα και εμένα που έχω φάει τις συγκλονιστικές ειδήσεις με το κουτάλι και κρίνοντας από την κοιλιά μου ήταν παχυντικές,ο επι χρόνια κιθαρίστας των Λοδάλλικα Rob Truheello αποχώρησε από τους θρύλους του παγώνι-metal για να φτιάξει τη δική του "true thrash" μπάντα, τους "Anniheellator". Εκνευρισμένος δήλωσε ότι "Οι Λοδάλλικα είναι μέηνστρημ και χέβι και αξίζουν μέχρι το δεύτερο τους ντέμο(αν και οι Λοδάλλικα δεν έχουν βγάλει ντέμο)" και οτι "Βαρέθηκα να λένε πως ο Kenshin είναι gay. Δεν είναι,απλά τον παίρνει λίγο". Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Jaymz Lloydfield δήλωσε " Ο Truheello είναι κουλτουριάρης και προφανώς το γεγονός οτι χεζόμασταν στο τάλιρο τον χαλούσε. Ανυπομονώ να ακούσω πως θα τραγουδήσει και να κοροιδέψω τη φωνή του σε τηλεοπτικά σόου." Ο Irvich δήλωσε " Εγώ θα μείνω έξω από το κορόιδεμα. Είμαστε κάτοχοι δυο εσωτερικών πισίνων πιά, όχι μικρά παιδιά. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Rob και στην trash-metal μπάντα του. Οι Lodallica σύντομα θα βρούν αντικαταστάτη και θα συνεχίζουν να σας αρμέγουν μέχρι το τελευταίο σας $." Ο Kersnt δήλωσε "ΛΑΛ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ? Είμαι celibate."

Οι μουσικοί ειδικοί συζητούν για πιθανή δημιουργία μιας νέας υποκατηγορίας thrash metal, του culture thrash metal. O debut δίσκος των Anniheellator αναμένεται εντός του 200Χ με τίτλο "ΠΟΣΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΙΑ? :L"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήλωσε προ ολίγου ο επηρμένος συγγραφέας:
Irvine | Never Learn To Fly says (9:36 μμ):
afou itan idiofyiis sillipsi

Μα σκέψεις αλλότριες με εμποδίζουν να πιστέψω ότι αναφέρεται στο παραπάνω κείμενο. Πιστεύω ακράδαντα, ναι, χωρίς το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας, ότι ο κύριος αυτός, ο νικητής του νέας τεχνολογίας λάπτοπ "game-laptop", αναφερόταν στην εγκυμοσύνη του εραστή του, του Ματττθαίου, ο οποίος, μετά από πολλές ψυχοφθόρες προσπάθειες, επέτυχε το στοχο του, εκπλήρωσε το όνειρό του, και κατάφερε, πάντοτε έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του συζύγου του, να κυοφορήσει. Και ήταν ένας δύσκολος αγώνας γιατί το συμβατικό σεξ μάλλον άχρηστο ήταν, και γι' αυτό πληθώρα νέων τεχνικών, και επιστημονικών μεθόδων, ερχόμενες από πανεπιστήμια συνωστισμένα από σπουδαίους εγκεφάλους, χρησιμοποιήθηκαν, ώστε να δημιουργηθεί το πολυπόθητο έμβρυο.

Ανώνυμος είπε...

Ο γλυκός κουλτουριάρης συγγραφέας μάλλον τώρα θα είναι με τον εραστή του. Είναι καλλιτέχνης εννοιολογικής πραγματικότητας, άλλωστε.

Nate River είπε...

-ΜΑ ΠΟΣΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

-Μα είμαι καλλιτέχνης εννοιολογικής πραγματικότητας.

-Α...